Vi tilpasser oss markedet

Alle gjenværende leiligheter har blitt oppgradert i hus 3 og 4.
Planløsninger er justert etter kunders tilbakemeldinger.
Flytt inn i januar 2025. Da er hele Vågsbygd Sentrum ferdig.
Visningsleilighet er klar. Kontakt megler i dag for å se.

Frederik H. Jacobsen, 40 24 29 49

Christian Forum, 91 63 98 63

Oppdatert nettsted kommer i starten av august.
Legg inn din kontaktinformasjon her, så sender vi deg en melding når siden, med alle nye detaljer er klar.

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Meglerne i DNB Eiendom konstaterer at leilighetsprosjektet Vågsbygd Sentrum har slått godt an i markedet; f.v. Frederik Jacobsen,
Melissa Nordanger, Asgeir Odden og Christian Forum.

SISTE TRINN!

Salgssuksessen fortsetter

Vågsbygd Sentrum er blitt tatt imot med åpne armer i markedet. Nå er det klart for siste runde i salgssuksessen.

Se boligvelger

– Det har vært en fornøyelse å selge leilighetene i hus 1 og 2. Nå gleder vi oss over at siste byggetrinn, hus 3 og 4 er klare for salg, sier Christian Forum hos DNB Eiendom.

Sammen med kollegene Asgeir Odden, Frederik Jacobsen og Melissa Nordanger, står han foran Vågsbygd Sentrums første og andre byggetrinn, som nå begynner å ta form. De første kjøperne flytter inn før sommeren 2023.

Siste byggetrinn består av 49 praktiske leiligheter fra 44 til over 100 kvadratmeter, fordelt på to hus som blir innflyttingsklare i 2025. De fire meglerne har stor tro på at salgssuksessen kommer til å fortsette.

– Det er tydelig at boligkundene fristes av lettstelte leiligheter med sentral beliggenhet. Her er det gåavstand til butikker og de fleste servicefunksjoner og tjenester man trenger i hverdagen. Vedlikehold trenger du knapt å tenke på. Folk er blitt mer og mer opptatt av å verne om fritiden sin. De vil ikke bruke unødig tid til ting som transport og oppussing, sier Frederik Jacobsen.

Fristende bomiljø

Vågsbygd Sentrum bygges i massivtre og har myke fasader med kledning hovedsakelig i tre. Det bidrar til lavt klimaavtrykk og godt inneklima. Det er noe som frister et publikum som blir stadig mer opptatt av miljøprofil. Melissa Nordanger tror det har bidratt til den gode mottakelsen leilighetsprosjektet har fått.

– Bomiljø og inneklima er viktig for folk. Det er også et pluss at Vågsbygd Sentrum får et grønt fellesområde med plen, trær, benker og lekeplass. Sjø og hei med badeplasser og turområder ligger dessuten i gå- eller sykkelavstand, påpeker Nordanger.

Fleksibel finansiering

Pris og finansiering er noe boligkjøpere er opptatt av. Vågsbygd Sentrum er organisert som borettslag. I utgangspunktet er 30 prosent av kjøpesummen innskudd, mens resten er fellesgjeld med 10 års avdragsfrihet.

– Med en gjennomsnittspris på 4-5 millioner kroner på leilighetene og en fleksibel finansiering, viser det seg at mange kan selge egen bolig og flytte inn i ny, uten å ta på seg mer lån. Det er viktig for mange, sier Asgeir Odden.

Meglerne har lagt merke til at flere etterspør mindre leiligheter. Det har utbygger tatt høyde for i siste byggetrinn, som har en større andel små og mellomstore leiligheter. 20 leiligheter har ett soverom. De minste er på under 50 kvadratmeter og koster fra rundt tre millioner kroner.

– Vi tror at leilighetene i siste byggetrinn vil treffe markedet godt, sier meglerkvartetten.

Registrer deg for å holde deg oppdatert.