Vi tilpasser oss markedet

Alle gjenværende leiligheter har blitt oppgradert i hus 3 og 4.
Planløsninger er justert etter kunders tilbakemeldinger.
Flytt inn i januar 2025. Da er hele Vågsbygd Sentrum ferdig.
Visningsleilighet er klar. Kontakt megler i dag for å se.

Frederik H. Jacobsen, 40 24 29 49

Christian Forum, 91 63 98 63

Oppdatert nettsted kommer i starten av august.
Legg inn din kontaktinformasjon her, så sender vi deg en melding når siden, med alle nye detaljer er klar.

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Kulturliv
På biblioteket i Vågsbygd kultursenter kan du lese, surfe på nett eller lytte til podcast fra 07.00 om morgenen til 22 om kvelden.
Vågsbygd Seniorsenter har eget trimtilbud for voksne damer.
Vågsbygd Sentrum:

Kulturliv

Et rikt og variert kulturtilbud gjør Vågsbygd til Kristiansands mest levende bydel.

Vågsbygd Kultursenter ligger like over veien fra Vågsbygd Sentrum og er bydelens viktigste storstue for kultur og foreningsliv. Det rommer blant annet bibliotek og konferanse/forsamlingslokaler for inntil 400 personer. Her kan foreninger og privatpersoner leie lokaler til arrangementer.

De to skolene i nabolaget, Fiskå skole og Vågsbygd videregående skole, bidrar til det rike kulturlivet. De har et bredt tilbud innen dans, musikk og teater. Mange elever finner veien til Knuden kulturskole for barn og ungdom fra 4 til 20 år. Knuden har tilbud innen de fleste kreative fag og uttrykksformer; dans, musikk, teater, visuell kunst og film og foto. Her kan elevene oppdage helt nye interesser og utvikle sine kunstneriske ferdigheter. Og ikke minst; få nye venner!

Konserter

Kulturskolen er et knutepunkt for barn og unge i Kristiansand. Den er også en av kommunens aller største konsert- og forestillingsprodusenter. I tillegg til egne konsert- og teaterproduksjoner, arrangerer de huskonserter og profilerte kunstutstillinger med elevarbeider.

Aktive menigheter

Også kristenlivet blomstrer i Vågsbygd. Både Vågsbygd kirke og Vågsbygd frikirke har aktive menigheter med aktivitetstilbud for unge og voksne. Vågsbygd kirke har egen seniorgruppe «Vi over 60», som har sosiale treff én gang i måneden. Voksne i alle aldre er velkommen til å bli med i «Blandakor for voksne». For å være med på «Babysang» er det en fordel å være- eller å ha en baby.

Vågsbygd har sin egen velforening som arrangerer fellesaktiviteter og jobber for å ta vare på Vågsbygds historie.

Foredrag

Aktiv Senior Vågsbygd har et imponerende aktivitetstilbud for seniorer og pensjonister; dans, språkkurs og sanggruppe, for å nevne noe. To ganger i måneden inviteres foredragsholdere og forfattere til å holde foredrag og aktuelle temaer.

Sett seil

For deg som er glad i sjø og båtliv; Vågsbygd seilforening har aktiviteter på land og på vann det meste av året. Trening, turseiling og regatta på fjorden kombineres med medlemsmøter, kurs og fester på land.

Foreningens hus på Bredalsholmen er et flott lokale for foreningens medlemmer  og for eksterne leietakere. Utleie i helgene gir foreningen gode inntekter. Medlemmer, som har vært medlem av foreningen i mer enn 12 måneder, kan leie lokalet til betydelig rabattert pris. Foreningen arrangerer seilkurs med subsidierte medlemspriser og  har jevnlig medlemsmøter med besøk av aktuelle leverandører.

Seilforeningen har dessuten eget verksted ved seilsenteret som kan benyttes av medlemmer.

Les om andre tilbud du finner rundt
Vågsbygd Sentrum

Burger

Bakeri og butikker

Les mer
Apotek

Servicetilbud

Les mer
Vågsbygdskauen

Vågsbygdskauen

Les mer
Skoleelever

Skoler og barnehager

Les mer
Svømmeall

Idrett og trening

Les mer

Jeg vil gjerne bli kontaktet