Vi tilpasser oss markedet

Alle gjenværende leiligheter har blitt oppgradert i hus 3 og 4.
Planløsninger er justert etter kunders tilbakemeldinger.
Flytt inn i januar 2025. Da er hele Vågsbygd Sentrum ferdig.
Visningsleilighet er klar. Kontakt megler i dag for å se.

Frederik H. Jacobsen, 40 24 29 49

Christian Forum, 91 63 98 63

Oppdatert nettsted kommer i starten av august.
Legg inn din kontaktinformasjon her, så sender vi deg en melding når siden, med alle nye detaljer er klar.

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Servicetilbud
Apotek1 finner du i Vågsbygd Senter. De holder åpent helt til kl. 20 hverdager.
Servicetilbud
La fysioterapeuten ta seg av den såre skulderen din.
Vågsbygd Sentrum:

Servicetilbud

Som beboer i Vågsbygd Sentrum, har du tilgang på de fleste servicetilbud som gjør hverdagens plikter og gjøremål litt enklere

Skal du til frisøren? Eller kanskje en tur til hudpleier eller fysioterapeut? Tilbudene fins rett over veien fra der du bor, i kjøpesenteret Amfi Vågsbygd. Vågsbygd har tre legesentre. Det nærmeste er Trekanten legesenter, som har fire leger og åpningstid fra 08.00 til 15.00. Vågsbygd legesenter ligger i Lumberveien, har tre leger og åpningstid mellom 08.15 og 15.00. Skal du hente en resept, tar du turen til apotek1, som ligger i kjøpesenteret Amfi.

Tannleger

Veien tiI tannlegestolen kan ofte føles som lang og vanskelig, men for deg som bor i Vågsbygd Sentrum er den kort. I Vågsbygd Amfi holder Vågsbygd tann- og spesialklinikk til. De tilbyr alle typer tannbehandling til barn, ungdom og voksne, inkludert oralkirurgi og implantat. Vågsbygd Amfi Vågsbygd tannlegesenter finner du i Kirsten Flagstadvei 1. Senterets to tannleger jobber hver dag for å skape en god tannlege- opplevelse for deg som pasient! De dekker de fleste behov innen tannbehandling, og har fokus på at behandling skal være smertefri. Tannlegesenteret skryter av korte ventetider og trygg behandling.

Bussmetro

Det er neppe noen bydeler som kan matche busstilbudet  Vågsbygd har. Bussmetro ligger kun 10 minutter unna til fots. Her venter du høyst ti minutter på neste buss til Kristiansand sentrum.

Fra Vågsbygd Sentrum er det også gode bussforbindelser til andre deler av Vågsbygd. Busser som skal til Slettheia, Voiebyen, Flekkerøya, Bråvann og Langenes må nemlig kjøre gjennom Vågsbygd.

Les om andre tilbud du finner rundt
Vågsbygd Sentrum

Burger

Bakeri og butikker

Les mer
Vågsbygdskauen

Vågsbygdskauen

Les mer
Skoleelever

Skoler og barnehager

Les mer
Bibliotek

Kulturliv

Les mer
Svømmeall

Idrett og trening

Les mer

Jeg vil gjerne bli kontaktet