Idrett og trening
Vågsbygd svømmeklubb tilbyr livredningskurs og svømmetrening. Svømmebassenget kan dessuten leies.
Idrett og trening
Ta SATS og få inn gode trimvaner i hverdagen. I Vågsbygd fins det flere treningssentre å velge mellom.
Vågsbygd Sentrum:

Idrett og trening

Ønsker du å holde deg i form, står det ikke på valgmuligheter i Vågsbygd.

I Vågsbygd Kultursenter tilbyr Friskis&Svettis variert trim for folk i alle aldere, uansett form(er) og kondisjon. I dette lavterskeltilbudet er det ikke konkurranse som står i fokus. Her er alle vinnere. Friskis&Svettis er en ideell organisasjon som finnes, takket være ideelt engasjerte mennesker.

Ideen deres er å tilby lett tilgjengelig og lystbetont trening av høy kvalitet for alle, og til en rimelig pris. De bruker kultursenterets store sal og gymsalen til jympatrening, sirkeltrening, enkeljympa og flex. I kjelleren ligger Kjos-salen hvor de har sine vektstang- og spinningtimer.  

Verter er til stede minst 10 minutter før alle treningene starter og kan veilede deg.

Vågsbygd har dessuten flere treningssentre, blant annet SATS,  Spring Treningssenter og «Bare Trening». På Spring Treningssenter kan du leie personlig trener for å komme i gang med treningen. Her kan du også starte dagen med en spinøkt. SATS Vågsbygd har 1300 kvadratmeter treningsareal, og tilbyr personlig trener, gruppetrening og crosstrening.

Vågsbygd Kultursenter like ved har svømmehall og gymsaler. På skoleområdet i nærområdet finner du utendørs fotballbaner, skaterampe og andre aktivitetstilbud. Vågsbygd Seniorsenter tilbyr fellestrim, linedance og har egen turgruppe «Ruslegjengen» som én gang i uka har avgang fra Vågsbygd Senter.

Karuss

Karuss Idrettsarena ligger like overfor Vågsbygd Sentrum. Her finner du Karusshallen, som i sin tid var håndballaget Våg Vipers´hjemmearena. Her er også tre fotballbaner.

Det er mange måter å holde seg i form på. Du kan også få pulsen opp ved å avlegge Skyland trampolinepark, Glowing Golf og Leos Lekeland et besøk.

Les om andre tilbud du finner rundt
Vågsbygd Sentrum

Burger

Bakeri og butikker

Les mer
Apotek

Servicetilbud

Les mer
Vågsbygdskauen

Vågsbygdskauen

Les mer
Skoleelever

Skoler og barnehager

Les mer
Bibliotek

Kulturliv

Les mer

Jeg vil gjerne bli kontaktet